Custom Query (118 matches)

Filters
 
Or
 
  
 
Columns

Show under each result:


Results (1 - 100 of 118)

1 2
Ticket Summary Owner Created Modified Reporter Ticket
#2673 Fields not selected when changing focus on changepass.asp 5 years ago 2 years ago Jim
#2756 Support: TP-Link TL-WA701ND v1 Sash 5 years ago 15 months ago Sash
#2998 WiFi problem for Airlink AR670W has lasted for more than 6 months 4 years ago 15 months ago ecc29
#3072 Update strongswan 5.0.4 to 5.2.2 4 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#3104 WAN MAC address clone bug 4 years ago 3 years ago gsoul5005
#3150 D-Link DIR-615H2 Wireless access gui can't be disabled 4 years ago 3 years ago Dusan
#3369 SES/WPS radio off button bug 3 years ago 2 years ago Zhenyu Wu
#3416 Include badvpn in DD-WRT 3 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#3546 etherip tunneling broken on TL-WR842NDv1 #24160 or earlier 3 years ago 2 years ago Stefan
#3557 update: L7 Filter 05.2009 to 10.2013 3 years ago 2 years ago Sash
#3659 Buffalo WZR HP G300NH2 upgrade 3 years ago 5 months ago vasek00
#3684 r25179 k2.4 generic images too big for 4M Flash 3 years ago 5 months ago Bib
#3722 Belkin F7d8301 - Wireless MAC and Channels issues 3 years ago 5 months ago torankusu
#3780 Broadcom Support Linksys EA6500v1 3 years ago 19 months ago Will
#3835 radvd exits after manual disconnect 3 years ago 2 years ago bascom
#3883 Archer c7 v2 Stability tests comparisons unstable on ddwrt with video evidence 3 years ago 12 months ago xmikex01
#3894 WZR-HP-G300NH update bricked again 3 years ago 21 months ago Ric03
#3908 DHCP Forwarder cosmetic issues and more 3 years ago 3 years ago ilias Theodosis
#3918 Archer C7 V2 cpu temperature 3 years ago 3 years ago xmikex01
#3928 WZR-HP-G300NH2 r25934 (page USB in WEB) 3 years ago 3 years ago vasek00
#3932 802.11 B/G clients can't connect to the router 3 years ago 2 years ago pokazene_maslo
#3939 Network ports Atheros 3 years ago 3 years ago vasek00
#3959 NAT bugs in PPPoE dual mode 2 years ago 2 years ago Pavel84
#3964 pb42: dnsmasq doesnt start 2 years ago 2 years ago Sash
#3968 Archer c7 v2 incorrect tx display 2 years ago 2 years ago xmikex01
#3973 r25697 - ath10k_pci 0000:01:00.0: Spurious quick kickout for STA - Archer C5 2 years ago 2 years ago gbonny
#3975 Qos settings r26081 Asus RT-N13U B1 2 years ago 2 years ago vasek00
#3976 R7000 WAN LED won't light up when in access point operation mode 2 years ago 2 years ago wgentine
#3986 wifi security settings have to applied again after a while (verifcation error clients) 2 years ago 5 months ago gbonny
#3988 WAN DHCP error starting in version 26138 2 years ago 20 months ago TCkDfz
#3997 r25179 generic vpn @ wrt54gl1.1 won't remove vap on Apply button 2 years ago 2 years ago Bib
#4007 Built-in FreeRadius server not loading on startup 2 years ago 2 years ago mrengles-2
#4010 qca site survey dtim is not functional, always displays 0 2 years ago 2 years ago tatsuya46
#4011 DNSMasq not working for guest network 2 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#4017 unify both bands for site survey, remove wiviz 2 years ago 2 years ago tatsuya46
#4035 New device: TL-WR740Nv5 2 years ago 2 years ago Stefan
#4048 Update accel-ppp to 1.9.0 2 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#4052 WAN Traffic broken for RALINK in Repeater mode 2 years ago 2 years ago KrypteX
#4064 hostap.conf has wrong settings (RX-STBC1 & hw_mode=a/g) 2 years ago 2 years ago tatsuya46
#4067 Cosmetic - Disable eth0 monitoring if WAN is Off 2 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#4079 site survey fixups: replace dtim column with "HT/VHT" or "(V)HT" & others 2 years ago 2 years ago tatsuya46
#4113 Archer c7 v2 ack timing cannot be modified from gui 2 years ago 2 years ago xmikex01
#4122 r27119 breaks LAN and WAN - TP-LINK WR941ND v3 2 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#4140 radvd fails to start on dd-wrt.v24-27147_NEWD-2_K2.6_mega-nv60k 2 years ago 5 months ago 2wheelsyyz
#4270 ===== ! ! ! BAN SPAMMERS and DISABLE REGISTRATION FOR TRAC ! ! ! ===== 2 years ago 2 years ago mazey
#4689 WAP Mode Improvement - IF WAN is disabled assume the lan gateway as wan to block options from Access Restrictions, WAN Access 2 years ago 2 years ago Tobias Tromm
#4694 r27360 kills radio on Atheros 2 years ago 2 years ago KrypteX
#4698 Atheros VAP broadcasts 300 Mb/s (HT40), but WebGUI still displays 144 Mb/s 2 years ago 16 months ago KrypteX
#4699 WR841N v9.0 build 19.06.2015 errors 2 years ago 18 months ago Deni
#4714 Site Survey detection issues: Rate, Frequency, DTIM 2 years ago 19 months ago tatsuya46
#4715 WR841ND V8 and V9 - Status / System Information - Error 2 years ago 12 months ago Frederico Maia
#4718 ath10k: rate & channel display issues on r27453 2 years ago 2 years ago tatsuya46
#4727 ATH9K: WDS Sta doesnt connect when set to Wide HT40 or Dynamic 2 years ago 2 years ago Sash
#4735 curl broken in r27490 and r27506 2 years ago 23 months ago James
#4738 netgear wndr3700v2 ath1 5ghz site survey list empty 2 years ago 2 years ago Doppel-D
#4744 No WAN IP on WHR-300HP2 (Mediatek) 2 years ago 12 months ago KrypteX
#4764 Asus RT-G32 (rev. A) does not work 2 years ago 12 months ago k5hv_iamnotaspambot
#4768 r27506 breaks wifi (PS5 ap mode) 2 years ago 2 years ago Bib
#4775 TP-Link TL-WR841ND v9.4 - Internal switch stops working when 2 or more devices are conected into LAN ports BrainSlayer 2 years ago 12 months ago Thiago Maia de Rezende
#4779 alfa n5 not connected New UBNT(XW) 2 years ago 2 years ago mrheb
#4793 pptp does not add default gateway as VPN's IP after connected 2 years ago 2 years ago Wingzero
#4796 Error flashing 27700 on EA6400 / EA6300v1: JCGI return: 413 - Request Entity Too Large 2 years ago 19 months ago KrypteX
#4804 transmission not working properly (ea6400) 2 years ago 12 months ago pentySVK
#4810 problem in SPI Firewall 2 years ago 21 months ago Engineer, Tarek
#4812 WLx-Advanced Help has undefined field 2 years ago 21 months ago Neal
#4813 WLX-WDS Shows "nameaQ" in bottom left corner 2 years ago 21 months ago Neal
#4815 MAC Filter and Access Restriction broken in 27700+ 2 years ago 20 months ago KrypteX
#4820 27506+ Reset button, Translation, Wireless issues 2 years ago 12 months ago Rus
#4824 catching all p2p is blocking world of tanks login 2 years ago 12 months ago bascom
#4827 WDS Station not working 2 years ago 2 years ago mrheb
#4861 Archer C7 V2 5ghz temperature when disabled or not present on board displays ath1 1998328 °C 22 months ago 15 months ago xmikex01
#4870 DIR-868L (A1) NVRAM bricking 22 months ago 21 months ago John Au
#4872 Traffic resets after a reboot 22 months ago 21 months ago slapdash_
#4879 ac66u 2,4ghz break down and 5ghz hold for times, randomly 22 months ago 21 months ago Seb
#4880 Missing config file: TL-WR841N(D) v9 22 months ago 21 months ago HellFire
#4893 v3.0-r27944 on Asus RT-AC66U 21 months ago 21 months ago ruant
#4919 kernel 3.10 compile error r28078 21 months ago 13 months ago nikk
#4920 WRT1900ACv1 uPnP, samba, and minidlna non functional in Client Bridge (Routed) 21 months ago 13 months ago Gameman Advanced Kid
#4930 Unable to use encryption on Wifi Guest Network. Clients are unable to connect. 21 months ago 13 months ago Andre Fjeld
#4933 GUI broken on bandwidth page 21 months ago 21 months ago txtsd
#4980 Access Restriction - Default resets 20 months ago 18 months ago crossrail
#4986 memory drains on 1043ndv2 (ath9k) 20 months ago 18 months ago Mile-Lile
#5003 Update help column in Web UI 20 months ago 12 months ago FabienS
#5026 Error in russian language,codepage (ddwrt v3.0-r28493 std) 20 months ago 12 months ago Pitop
#5052 28541 Causes boot loop R7000 20 months ago 19 months ago Jayson
#5091 TP-Link TL-MR3420 Blank VPN settings tab 19 months ago 12 months ago pkramerruiz
#5166 Wifi dropped, speed lost since r28942 18 months ago 13 months ago jerrytouille
#5170 Incorrect display of the Russian text in some places 18 months ago 12 months ago Danil
#5176 remote access over wan has memory leak on dir-862L 18 months ago 9 months ago tatsuya46
#5180 Netgear R7000 - DD-WRT for version 01-02-2016-r28647 and above router stops responding after +- 30 minutes (DNS,DHCP,GUI,ALL WAN and local traffic) 18 months ago 13 months ago Thimo
#5182 Access restrictions not working at all, and have not worked for months 18 months ago 18 months ago Detection
#5198 WXR-1900DHP & R7000 with kernel 4.4.x unstable wan & High Memory Usage 18 months ago 13 months ago xmikex01
#5219 Archer C9 & AC68U - Clients connected to wl0 are shown as eth1 17 months ago 16 months ago Tobias Tromm
#5226 error messages starting/stopping wan 17 months ago 13 months ago wenzhuo
#5228 TP-LINK Archer C9 - Sometimes all wireless clientes are dropped 17 months ago 16 months ago Tobias Tromm
#5234 (EA8500) Default behavior for PPTP client routes all traffic over VPN 17 months ago 17 months ago kohmei
#5249 On RT-AC68R/U w/ r29147, IPv4 real slow. 17 months ago 17 months ago emurach
#5250 Rx Packets on 10Base-T H/D with TL-WR841NDv10 17 months ago 17 months ago rastanico
#5286 -r31221 TP-Link TL-WDR4900v1 USB automount not working 16 months ago 5 months ago Doppel-D
#5306 SuperChannel 16 months ago 16 months ago mrheb
1 2
Note: See TracQuery for help on using queries.