Opened 7 months ago

Closed 3 weeks ago

#5707 closed (fixed)

r31221 ttraff not recording any traffic

Reported by: tatsuya46 Owned by:
Keywords: Cc:

Description

dir-862L on r31221 ttraff is recording nothing at all. the process is running but nothing is recorded in the graph. restoring factory defaults does nothing.

Attachments (1)

Screenshot 2017-02-07 08.05.31.png (68.9 KB) - added by Charles Plater 7 months ago.
Still broken on WZR-HP-G300NH2 with 31277

Download all attachments as: .zip

Change History (16)

comment:1 Changed 7 months ago by tatsuya46

r7800 ttraff is working on the same build

comment:2 Changed 7 months ago by tatsuya46

dir-860L A1 & wndr4300 v1 also have dead ttraff

comment:3 Changed 7 months ago by Charles Plater

WZR-HP-G300NH2 also has dead ttraff

comment:4 Changed 7 months ago by Handyone

TPLINK WR1043ND V2 is affected also. http://i.imgur.com/ySCsyK9.jpg

comment:5 Changed 7 months ago by BrainSlayer

Resolution: fixed
Status: newclosed

comment:6 Changed 7 months ago by tatsuya46

fixed on wndr4300 v1 r31253

Changed 7 months ago by Charles Plater

Still broken on WZR-HP-G300NH2 with 31277

comment:7 Changed 7 months ago by Charles Plater

Resolution: fixed
Status: closedreopened

I updated my WZR-HP-G300NH2 to r31277 this morning, and still not data in the graph.

http://i.imgur.com/qVUbnGQ.png

comment:8 Changed 7 months ago by Handyone

Still broken on TPLINK WR1043ND V2

comment:9 Changed 7 months ago by tatsuya46

turn off ttraff & apply then turn it on again.

comment:10 Changed 7 months ago by Duxa

Still broken with r31277 on r6300v1. Turning off/on ttraff does not fix it. http://imgur.com/a/4zXm0

Whats strange is that even reverting to builds that worked previously keeps it broken. I havent tried to do a full reset as I am doing it remotely. But I tried build from Nov 1, 2016 and from Dec 15, 2016. I had both previously and both reported the data. I tried clearing (deleting) the data through the GUI option and also toggling ttraff off/on. Still didnt work even on builds where it worked before.

Last edited 6 months ago by Duxa (previous) (diff)

comment:11 Changed 6 months ago by Charles Plater

I tried stopping / starting ttraff and it's still broken.

comment:12 in reply to:  11 ; Changed 6 months ago by Duxa

Replying to cplater:

I tried stopping / starting ttraff and it's still broken.

Ok, doing a factory reset fixes it. But recovering the settings breaks it again. So it looks like we have to do a factory reset and then re-setup all the settings again. You cant export/import just the traffic data either, re-importing old data breaks it again. So you have to let go of old statistics.

Last edited 6 months ago by Duxa (previous) (diff)

comment:13 in reply to:  12 ; Changed 6 months ago by Handyone

Replying to Chrushev:

Replying to cplater:

I tried stopping / starting ttraff and it's still broken.

Ok, doing a factory reset fixes it. But recovering the settings breaks it again. So it looks like we have to do a factory reset and then re-setup all the settings again. You cant export/import just the traffic data either, re-importing old data breaks it again. So you have to let go of old statistics.

I hope BS can provide a fix. I have years worth of traffic stats.

comment:14 in reply to:  13 Changed 6 months ago by tatsuya46

Replying to Handyone:

Replying to Chrushev:

Replying to cplater:

I tried stopping / starting ttraff and it's still broken.

Ok, doing a factory reset fixes it. But recovering the settings breaks it again. So it looks like we have to do a factory reset and then re-setup all the settings again. You cant export/import just the traffic data either, re-importing old data breaks it again. So you have to let go of old statistics.

I hope BS can provide a fix. I have years worth of traffic stats.

did u try what i mentioned? even without deleting traffic data, turn it off. apply settings. turn it on again, apply settings. then do a speedtest to see if traffic is added. i had ur problem on 4 routers and all worked by doing that.

comment:15 Changed 3 weeks ago by tatsuya46

Resolution: fixed
Status: reopenedclosed
Note: See TracTickets for help on using tickets.