Opened 7 weeks ago

Last modified 4 weeks ago

#5802 reopened

OpenVPN Server Log is Blank r31825 - Various Anomalies -Bytes Received 0, Connected Since Using Bytesout value

Reported by: shauno10 Owned by:
Keywords: Cc:

Description

Since i have started using build r31825 on my Archer C7 V2 the OpenVPN Server log under Status>OpenVPN is now blank.

Was this by design as per changeset 31814 or an unintentional side effect?

The OpenVPN log displayed fine on the previous r31791 release.

Attachments (2)

openvpn.jpg (109.0 KB) - added by shauno10 7 weeks ago.
ddwrt.jpg (83.2 KB) - added by shauno10 5 weeks ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (19)

Changed 7 weeks ago by shauno10

comment:1 Changed 7 weeks ago by shauno10

Also should mention, the OpenVPN server is working fine with no issue but just noticed the Server log issue.

Also when one of my devices is successfully connected the Server log is still blank but the details under "Status" display the correct information.

comment:2 Changed 7 weeks ago by classified

I can confirm this issues with my R7000's and WRT1900's, so this is not just router specific.

comment:3 Changed 6 weeks ago by mrjcd

Status/OpenVPN server log still blank w/ r31833 & r31839 on EA8500 & WNDR3700v4

comment:4 Changed 6 weeks ago by mrjcd

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from new to closed

comment:5 Changed 6 weeks ago by mrjcd

  • Resolution invalid deleted
  • Status changed from closed to reopened

Remains blank with r31859 Checked w/WNDR3700v4

comment:6 Changed 6 weeks ago by Handyone

I confirm this issue with my router

Router Model TPLINK WR1043ND V2
Firmware Version DD-WRT v3.0-r31825 std (04/06/17)
Kernel Version Linux 3.18.48 #3078 Thu Apr 6 02:30:55 CEST 2017 mips

comment:8 Changed 5 weeks ago by shauno10

  • Summary changed from OpenVPN Server Log is Blank r31825 to OpenVPN Server Log is Blank r31825 - Bytes Received Showing 0 all the time

Should also mention i noticed that Bytes Received under VPN Server Status is always 0. Not sure if its by design or been this way for a long time,

comment:9 Changed 5 weeks ago by shauno10

  • Resolution set to provide more info and reopen
  • Status changed from reopened to closed

comment:10 Changed 5 weeks ago by shauno10

  • Resolution provide more info and reopen deleted
  • Status changed from closed to reopened

Changed 5 weeks ago by shauno10

comment:11 Changed 5 weeks ago by shauno10

have attached an updated screenc apture from mrjcd's attachment. VPN'd into to my router from work and mine is showing the same anomalies.

Bytes Received is 0, Connected Since is using the value of the bytesout instead of an actual date/time.

comment:12 Changed 5 weeks ago by shauno10

  • Summary changed from OpenVPN Server Log is Blank r31825 - Bytes Received Showing 0 all the time to OpenVPN Server Log is Blank r31825 - Various Anomalies -Bytes Received 0, Connected Since Using Bytesout value

comment:13 Changed 4 weeks ago by simcoaxial

Same issue on TP-Link Archer C9v1 so definitely using r31899

Last edited 4 weeks ago by simcoaxial (previous) (diff)

comment:14 Changed 4 weeks ago by mrjcd

Fixed in Kong's r31900M kongat (04/26/17) on EA8500

comment:15 Changed 4 weeks ago by shauno10

Still having these issues in Brainslayers r31923 test build on WRT1900ACSv2

comment:16 Changed 4 weeks ago by shauno10

  • Resolution set to provide more info and reopen
  • Status changed from reopened to closed

comment:17 Changed 4 weeks ago by shauno10

  • Resolution provide more info and reopen deleted
  • Status changed from closed to reopened
Note: See TracTickets for help on using tickets.